Profi Auto dijagnostika na srpskom obd2

92 % kupaca je uživalo u ovom proizvodu!
Dostupnost: nema na lageru
Color: no bluetooth with bluetooth
Redovna cena:  38.99 €
Akcijska cena:  27.99 €
u sledećem koraku izaberite model, boju i veličinu.
45 days Money back 45 dana povrat novca Povratak prihvaćen ako proizvod nije kao opisan, kupac plaća povratnu pošiljku; ili zadržite proizvod i dogovorite povrat novca sa prodavcem.
On-time Delivery Isporuka na vreme
Garancija: Dostava na vrijeme - 60 dana

Dijagnostika na prevedena na srpski.

DS.I5OE je brz i pouzdan dijagnostički alat koji služi kao veza između vozila i računara. Radi na starim i novim vozilima.

Sa CARS-om ste u mogućnosti da obavljate dijagnostiku specifičnu za određeni broj automobila i lakih kombija od 1988. godine. Ukupno 47 različitih brendova. Sa programskim paketom TRUCKS možete od 1995. godine obavljati dijagnostiku specifičnu za brendove lakih i teških komercijalnih vozila, autobusa i prikolica.

Ukupno 37 različitih brendova. Dijagnostički program GENERIC je dizajniran za dijagnostiku zasnovanu na zakonodavstvu, posebno namijenjenu kodovima grešaka vezanih za emisiju. GENERIC je uključen u pakete CARS i TRUCKS.

Funkcija multipleksera, 2kHS CAN (ISO 11898-2), SV CAN (SAE J2411), K / L (ISO 9141-2), VPV (J1850), PVM (J1850), RS485 (J1708), TTL i (SPI, analogni in, 5volt out).

U seriji radimo sledeće:

1) Čitanje i brisanje kodova grešaka; 2) Pročitajte žive podatke, 3) Osnovna podešavanja, 4) Funkciju skeniranja, 5) Potpuno usaglašene sa eOBD / OBDII standardom;

Može da uradi sledeće: 1. Izrada specifične serijske dijagnoze; Funkcija skeniranja; EOBD / OBDII komunikacija; Serial Sistems; Engine; Ignition; ABS; Reset usluge; SRS, 10.Imobilizer, 11.Instrument, 12.Comfort sistem, 13.Gear-bok etc

Item Featurs

FLIGHT RECORDER
Pomoću funkcije snimača leta možete snimati parametre u realnom vremenu dok vozite vozilo. Tokom snimanja, možete, pritiskom na dugme, označiti specifičnu grešku, tako da možete da otkrijete otkrivenu grešku kasnije. CDP + je opremljen ugrađenom memorijom čime se uklanja potreba da se donese računar. Memorija nije uključena u paket.

VOLTAGE CHECK
Kada se CDP + poveže sa vozilom, jedinica će proveriti napon akumulatora u vozilu i automatski se prilagoditi naponskom nivou vozila od 12 ili 24 volta. Ako je napon previsok ili prenizak, CDP + će vas upozoriti zvukom i svjetlom, a vi ćete također biti upozoreni preko ikone baterije u našem dijagnostičkom softveru.

CHASSIS NUMBER VIN
U našem CARS softveru imamo pametnu funkciju koja vam omogućava da pročitate broj šasije iz vozila koje želite dijagnosticirati. Ovo osigurava da se automatski odabere pravi model i godina. Osim toga, automatski se odabire i kod motora za vozila, koji su obično dostupni na tržištima.

ISS
Inteligentno skeniranje sistema (ISS) skenira sve sisteme u vozilu i prikazuje kodove grešaka koji se čuvaju u svakom sistemu. Time se štedi vreme i dobija se brzi pregled stvarnog stanja celog vozila. Kada je ISS završen, možete izabrati određeni kontrolni sistem da biste dalje analizirali rezultate.

ISI
Identifikacija inteligentnog sistema (ISI) identifikuje i automatski bira tip kontrolera koji je montiran u vozilu. Ovo osigurava da se dijagnostička sesija pravilno izvodi sa ispravnim parametrima po potrebi.

Item Function

REPORT FUNCTION
Pod ovom funkcijskom karticom moći ćete da vidite prilagodbe i podešavanja koja su moguća za određeno vozilo bez vozila u vašoj blizini. Uz pomoć tekstova kao vodiča, možete planirati i biti efikasni u svom radu; čak iu složenim situacijama.

OBD-FUNKCIJE
CDP + je opremljen jedinstvenom tehnologijom multipleksera, koja omogućava upotrebu na svim tipovima vozila, bez obzira na naponske nivoe i standarde komunikacije. Za vozila koja ne koriste standardni 16-pinski konektor, nudimo kompletan set sertifikovanih i prilagođenih adapterskih kablova i kompleta.

UNIVERZALAN
Za većinu OBD funkcija, kao što su podešavanja i programiranje, postoje detaljna uputstva i tekstovi pomoći koji će vam pomoći u dijagnostičkom radu. Naći ćete korak po korak informacije o preduslovima, pripremi i realizaciji različitih funkcija; čini čak i najkompleksniju funkciju jednostavnom

HELP FUNCTION
Za većinu OBD funkcija, kao što su podešavanja i programiranje, postoje detaljna uputstva i tekstovi pomoći koji će vam pomoći u dijagnostičkom radu. Naći ćete korak po korak informacije o preduslovima, pripremi i realizaciji različitih funkcija; čini čak i najkompleksniju funkciju jednostavnom.

Podržana vozila
Podržani modeli automobila: Alfa Romeo, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrisler, Citroen, Dacia, Daewoo, Delphi, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hiundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Je-ep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lekus, Lotus, Mahundra /Renault, Maserati, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel / Vaukhall, Peugeot, Porsche, Renault , Rolls-roice, Rover, Saab, Samsung, Seat, Skoda, Smart, Ssang yong, Subaru, Suzuki, Toyota.Vw itd. .

Podržani modeli kamiona: Alli.son, Chevr.olet, Citro.en, Dacia, D-AF, Fi-at, F-ord, Hiund-ai, Isu.zu, Ive.co, Ive.co Kamioni, Kia, M .an, M.an bus šasija, Ma.zda, Mer-ced.es, Mitsu.bishi, N-iss.an, Op.el / Va.uhall, Peu.geot, Re.nault, Re.ault Trucks, Sca.nia, Scan.ia Bus Chassis, Seat, Sko.da, Toi.ota, Trail.ers, Vol.ksv.agen, Volv.o Bus Chassis, Volo.v kamioni itd …

Lista potrepština za putovanje
1. Glavna jedinica .2015.3.R3
2.Softvare DVD
3.USB kabl
4.Led obd2 kabl

Podeli i prati
error
Kurirska službaCena isporukeProcenjeno vreme isporuke
DHL3 - 7 days
UPS Expedited3 - 7 days
EMS5 - 14 days
Post Air MailFree Shipping15 - 45 days
Povrat robeAko proizvod koji primate nije opisan ili je lošeg kvaliteta, onda prodavac obećava da ga možete vratiti prije završetka narudžbe (kada kliknete na "Potvrdi primljenu narudžbu" ili prekoračite vremenski okvir potvrde) i da dobijete puni povrat novca. Naknada za povratak će biti plaćena. Ili možete odabrati da zadržite proizvod i dogovorite iznos povrata direktno sa prodavcem.

usluge prodavca Isporuka na vremeAko ne dobijete kupovinu u roku od 60 dana, možete zatražiti puni povrat novca prije nego što je izvršena narudžba (kada kliknete "Potvrdi primljenu narudžbu" ili prekoračite vremenski okvir za potvrdu).

Najpopularnije u kategoriji


Redovna cena:  38.99 €
Akcijska cena:  27.99 €
u sledećem koraku izaberite model, boju i veličinu.
error

Znate li ko je Milena? Delite da i drugi znaju :)

Facebook
Twitter

Plaćanje Express Master.