da li Aliekspres ima politiku povrata za odeću koja je kupljena u inostranstvu.

da li Aliekspres ima politiku povrata za odecu koja je kupljena u inostranstvu.

Da li Aliekspres ima politiku povrata za odeću koja je kupljena u inostranstvu?

Aliekspres je veliki globalni maloprodajni lanac, koji nudi širok asortiman proizvoda, uključujući i odeću. Ali, da li Aliekspres ima politiku povrata za odeću koja je kupljena u inostranstvu?

Kako Aliekspres rukuje sa povratom robe iz inostranstva?

U slučaju da je roba kupljena u Aliekspresu iz inostranstva, biće primenjena ista politika povrata kao i za robu kupljenu u zemlji. Međutim, postoji nekoliko dodatnih uslova koje morate da ispunite da biste uspešno vratili robu. Prvo, svi proizvodi moraju biti isporučeni u originalnom pakovanju i ne smeju se koristiti ili oštetiti. Drugo, morali biste da ispunite odgovarajući obrazac za povraćaj novca ili zamenu proizvoda.

Koja je politika povrata Aliekspresa?

Politika povrata Aliekspresa prilično je jednostavna i prilično fleksibilna. U slučaju da niste zadovoljni proizvodom koji ste kupili, možete ga vratiti u roku od 30 dana od datuma kupovine, u originalnom pakovanju. Ako proizvod nije u ispravnom stanju, Aliekspres će zameniti proizvod ili vratiti novac. Međutim, postoje neki proizvodi za koje se ne odobrava povraćaj novca, uključujući i odeću iz inostranstva.

Šta ako želite da vratite robu iz inostranstva?

U slučaju da želite da vratite robu iz inostranstva, postoji nekoliko koraka koje treba da ispunite. Prvo, morate da obavestite Aliekspres o svojoj nameri da se roba vrati. Zatim, potrebno je da ispunite poseban obrazac za povraćaj novca ili zamenu proizvoda. Nakon toga, morate da pošaljete robu na sledeću adresu: Aliekspres, ime prodavnice, adresa prodavnice, grad, država. Kada se roba vrati, Aliekspres će proveriti da li je u ispravnom stanju. Ako je sve u redu, proces povraćaja novca ili zamene proizvoda biće odobren.

Zaključak

Dakle, da li Aliekspres ima politiku povrata za odeću koja je kupljena u inostranstvu? Odgovor je da, Aliekspres ima politiku povrata za odeću koja je kupljena u inostranstvu, ali postoji nekoliko dodatnih uslova koje morate da ispunite, uključujući obaveštenje Aliekspresa o povraćaju, ispunjavanje odgovarajućeg obrasca i vraćanje robe na odgovarajuću adresu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *