da li Aliekspres vraća novac za odeću koja je kupljena u outletu

Šta je Aliexpress?

Aliexpress je jedan od najvećih online maloprodajnih sajtova na svetu, sa preko milion različitih proizvoda. Poseduje veliki izbor različitih proizvoda, od odeće, obuće i aksesoara, preko elektronike, knjiga i ukrasa, do kućnih aparata i nameštaja.

Da li Aliexpress vraća novac za odeću kupljenu u outletu?

Aliexpress podržava različite vrste povraćaja novca za proizvode kupljene na sajtu. To uključuje povraćaj novca za neispravne, neoriginalne ili nekvalitetne proizvode, kao i za proizvode koji nisu isporučeni u dogovorenom roku. Međutim, povraćaj novca ne važi za odeću kupljenu u outletu.

Aliexpress ima posebne uslove povraćaja novca za artikle kupljene u outletu. U zavisnosti od proizvođača, artikli kupljeni u outletu mogu biti neoriginalni ili nekvalitetni. U takvim slučajevima, Aliexpress će vratiti novac za takve proizvode. Međutim, u slučaju da je artikal kupljen u outletu ispravan, originalan i kvalitetan, Aliexpress neće vratiti novac.

Šta ako nisam zadovoljan/zadovoljna artiklom kupljenim u outletu?

Ako niste zadovoljni artiklom kupljenim u outletu, možete kontaktirati prodavca u toku 14 dana od dana kupovine. U tom slučaju, prodavac će vam ponuditi da vam vrati novac ili da vam ponudi zamenu za isti proizvod.

Zaključak

Aliexpress podržava različite vrste povraćaja novca za proizvode kupljene na sajtu. Međutim, povraćaj novca ne važi za odeću kupljenu u outletu, jer su takvi proizvodi obično neoriginalni ili nekvalitetni. U slučaju da ste nezadovoljni artiklom kupljenim u outletu, možete kontaktirati prodavca u toku 14 dana od dana kupovine, kako bi dobili povraćaj novca ili zamenu za isti proizvod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *