da li Aliekspres vraća troškove dostave

da li Aliekspres vraca troskove dostave

Šta je AliExpress?

Aliexpress je onlajn tržište koje omogućava kupcima da naručuju robe i usluge iz širom sveta. Platforma pruža potrošačima pristup širokom izboru proizvoda i usluga, a većina proizvoda je dostupna po cenama koje su često niže nego što bi mogle da budu u tradicionalnim trgovinama.

Da li Aliexpress vraća troškove dostave?

Da, Aliexpress vraća troškove dostave za sve kupce koji kupuju preko platforme. Aliexpress obično vraća troškove dostave za proizvode koji su veći od $25 i imaju jedan od sledećih načina dostave: ekspresna dostava, poštanska dostava ili kurirska dostava.

Troškovi dostave se mogu vratiti i u slučaju da kupac naruči više od jedne stavke. U takvim slučajevima, Aliexpress će vratiti troškove dostave za sve naručene proizvode. Troškovi dostave se obično vraćaju putem iste metode kojom je kupac platio za svoje naručene proizvode.

Kako se vraćaju troškovi dostave?

Aliexpress vraća troškove dostave putem kredita u svojoj platformi. Kada se troškovi dostave vrate, kupcu se dodeljuje kredit u iznosu od 10% od ukupne cene naručenih proizvoda. Kredit se može koristiti za bilo koju buduću kupovinu na Aliexpressu.

Troškovi dostave se obično vraćaju između 5 i 15 dana od trenutka kada je proizvod dostavljen kupcu. U nekim slučajevima, Aliexpress može vratiti troškove dostave brže od navedenog vremena.

Zaključak

Aliexpress vraća troškove dostave za sve kupce koji kupuju preko platforme. Povraćaji troškova dostave se obično vraćaju u vidu kredita u iznosu od 10% od ukupne cene naručenih proizvoda. Povraćaji troškova dostave obično se vraćaju između 5 i 15 dana od trenutka kada je proizvod dostavljen kupcu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *