da li je moguće pratiti status narudžbine

Šta je status narudžbine?

Status narudžbine je informacija o stanju Vaše narudžbine, uključujući informacije o tome kada je narudžbina poslata, kada je stigla do odredišta i kada je isporučena. Ovo omogućava da kupci imaju uvid u tok narudžbine i da prodavci mogu da prate status narudžbine.

Da li je moguće pratiti status narudžbine?

Da, moguće je pratiti status narudžbine. Postoji nekoliko različitih načina na koje možete da pratite status narudžbine:

1. Online nalozi

Mnogi prodavci nude online naloge za svoje kupce. Na taj način, kupci mogu da prate narudžbinu putem svojih naloga. Kada se narudžbina odradi, kupac može da prati narudžbinu i vidi kada je isporučena.

2. E-mail obaveštenja

Neki prodavci će poslati e-mail obaveštenje kupcu kada se narudžbina odradi. U obaveštenju će biti navedeni detalji narudžbine, uključujući i status narudžbine.

3. SMS obaveštenja

Mnogi prodavci nude mogućnost slanja SMS obaveštenja kupcu o statusu narudžbine. Ovo omogućava kupcu da se obavesti o toku narudžbine i da prati status narudžbine.

Zaključak

Da, moguće je pratiti status narudžbine. Postoji nekoliko različitih načina na koje možete da pratite status narudžbine, uključujući online naloge, e-mail obaveštenja i SMS obaveštenja. Ovo omogućava kupcima da budu obavešteni o toku narudžbine i da prate status narudžbine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *