Da li postoje popusti za dugoročne kupce?

da li postoje popusti za dugorocne kupce

Postojanje popusta za dugoročne kupce

Popusti za dugoročne kupce postoje i oni mogu da budu od velike pomoći u svakom poslu. Ovaj popust obično predstavlja vid nagrade za korisnike koji često kupuju i daju prijatne iskustvo praćenja. Oni mogu da budu primenjeni na bilo koji proizvod ili uslugu, od avionskih karti do hrane, a primanje njih može da bude kratkostruko ili dugoročno. Dugoročni popusti mogu da budu posebno korisni za postojeće korisnike ili pretraživače koji često koriste određeni proizvod ili uslugu.

Zašto su popusti za dugoročne kupce važni?

Dugoročni popusti možda nisu toliko vidljivi kao drugi vidovi popusta, ali primanje njih može da ima veliki pozitivan uticaj na biznis. Ovi popusti mogu da pomognu preduzećima da privlače i zadrže korisnike, a isto tako da pomognu i korisnicima da sačuvaju malo novca. Ovo postiže postizanjem posebnog statusa prema prodavcu i uzvraćuje deo zahvaljenosti za vernost. Takođe, ovo može da pomogne i preduzeću da postigne posebnu pojavu na tržištu, pošto će ovi dugoročni popusti da ga izdvoje iz konkurenta.

Koji su primeri popusta za dugoročne kupce?

Postoje razni primeri popusta za dugoročne kupce. Oni mogu da budu posebni promocionalni proizvodi ili dodaci kao što su besplatna dostava, besplatna ili popustana prodaja ili ponuda besplatnih probnica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *