koje su dimenzije Aliexpress odeće

Šta su dimenzije Aliexpress odeće?

Aliexpress je popularna online trgovina koja prodaje stvari iz cijelog svijeta. Jedan od najčešće traženih proizvoda je odeća. Međutim, u nekim slučajevima, kupci se suočavaju s problemom kako odrediti odgovarajuću veličinu. Da bi se to izbjeglo, Aliexpress nudi svojim kupcima nekoliko dimenzija odeće.

Koje su veličine Aliexpress odeće?

Aliexpress pruža svojim kupcima mogućnost da odaberu između šest različitih dimenzija odeće. Veličine se kreću od XS do XXL. Tu su detalji:

  • XS (extra small): ovo je najmanja opcija koja je dostupna. Preporučena je za visinu od 155 do 165 cm i struk od 65 do 75 cm.
  • S (small): ovo je srednja veličina koja je dostupna. Preporučena je za visinu od 160 do 170 cm i struk od 70 do 80 cm.
  • M (medium): ovo je srednja veličina koja je dostupna. Preporučena je za visinu od 165 do 175 cm i struk od 75 do 85 cm.
  • L (large): ovo je najveća veličina koja je dostupna. Preporučena je za visinu od 170 do 180 cm i struk od 80 do 90 cm.
  • XL (extra large): ovo je najveća veličina koja je dostupna. Preporučena je za visinu od 175 do 185 cm i struk od 85 do 95 cm.
  • XXL (extra extra large): ovo je najveća veličina koja je dostupna. Preporučena je za visinu od 180 do 190 cm i struk od 90 do 100 cm.

Kako pronaći odgovarajuću veličinu?

Kada kupujete odeću preko Aliexpressa, morate biti sigurni da birate odgovarajuću veličinu. Najbolji način da to uradite je da provjerite tabelu veličina tako što ćete kliknuti na opciju „Veličine“ u proizvodnim detaljima. Aliexpress takođe omogućava kupcima da postavljaju pitanja prodavcima u vezi veličina u slučaju da imaju dodatnih pitanja.

Zaključak

Aliexpress nudi svojim kupcima šest različitih dimenzija odeće. Da bi se svi kupci osjećali sigurno u kupovini, Aliexpress nudi tabelu veličina kako bi se odgovarajuća veličina mogla lako odabrati. Kupci takođe mogu postaviti pitanja prodavcima u vezi veličina u slučaju da imaju dodatnih pitanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *