koje su najčešće metode isporuke Aliexpress-a

Šta je Aliexpres?

Aliexpres je online platforma koja omogućava korisnicima da kupe proizvode iz Kine po najpovoljnijim cenama. Osnovana je 2009. godine i danas nudi preko 100 miliona proizvoda iz različitih kategorija. Platforma je dostupna u više od 200 zemalja širom sveta.

Najčešće metode isporuke Aliexpress-a

Aliexpress nudi nekoliko različitih opcija isporuke. Međutim, neke od najčešće korišćenih metoda isporuke su sledeće:

Standardna isporuka

Standardna isporuka je najčešće korišćena metoda isporuke za robu sa Aliexpress-a. Ovde se koristi EMS ili posta za isporuku. Ova metoda isporuke obično traje oko 10-45 dana, u zavisnosti od lokacije. Međutim, ovde postoji i opasnost da se pošiljka izgubi ili da se zadrži na graničnom prelazu.

ePacket

ePacket je još jedna korisna metoda isporuke. Ova metoda isporuke se koristi za robu koja je manja od 2 kg. Obično traje od 7 do 25 dana, u zavisnosti od lokacije, i nudi manju verovatnoću da će se pošiljka izgubiti ili zadržati na graničnom prelazu.

Exspress isporuka

Ako želite da dobijete svoje narudžbine što pre, onda je najbolje da koristite express isporuku. Ova metoda isporuke obično traje 3-7 dana, u zavisnosti od lokacije. Međutim, express isporuka je skuplja od standardne isporuke i ePacket-a.

Lokalna isporuka

Ako ste iz Kine, tada možete koristiti i lokalnu isporuku. Ova metoda isporuke obično traje manje od 24 sata, ali može da varira u zavisnosti od lokacije. Međutim, lokalna isporuka ne dolazi u obzir za kupce izvan Kine.

Zaključak

Aliexpress nudi nekoliko različitih opcija isporuke, od kojih su najčešće korišćene standardna isporuka, ePacket i express isporuka. Međutim, u zavisnosti od lokacije, kupcu će biti dostupna i lokalna isporuka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *