koliko je brz odgovor Aliexpressa na zahteve za pomoć

Šta je Aliexpress?

Aliexpress je online platforma za kupovinu različitih proizvoda. Ona nudi brze, pouzdane i sigurne usluge kupcima širom sveta. Aliexpress je deo Alibaba Group-a, koji je najveća platforma za trgovinu na svetu.

Koliko je brz odgovor Aliexpressa na zahteve za pomoć?

Aliexpress je poznat po tome što daje vrlo brz odgovor na zahteve za pomoć. Oni imaju profesionalnu i obučenu tim za podršku koji se brzo odaziva na sva pitanja ili nedoumice kupaca. Ekipa za podršku je dostupna 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Uobičajeno, kupci mogu da očekuju odgovor u roku od 15 minuta ili manje. Međutim, u nekim slučajevima, vreme odgovora može da bude duže, ali će Aliexpress učiniti sve što je u njihovoj moći da odgovori što je pre moguće.

Kako dobiti pomoć od Aliexpressa?

Postoji nekoliko načina na koje kupci mogu da dobiju pomoć od Aliexpressa.

Prvo, kupci mogu da kontaktiraju Aliexpress putem njihovog online obrasca za podršku. Obrasac za podršku može da se pronađe na Aliexpressovoj web stranici i može da se ispuni u roku od nekoliko minuta.

Drugo, kupci mogu da pošalju poruku Aliexpressu preko njihovog aplikativnog servisa za korisnički servis. Ova usluga je dostupna na Aliexpress-ovoj aplikaciji za mobilne uređaje.

Treće, kupci mogu da kontaktiraju Aliexpress preko njihovog društvenog medija. Aliexpress ima svoje profile na Facebook-u, Twitter-u i drugim društvenim mrežama, gde kupci mogu da postave svoja pitanja ili da dobiju odgovore na svoja pitanja.

Zaključak

Aliexpress je poznat po tome što daje brz odgovor na zahteve za pomoć. Njihov tim za podršku je dostupan 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, i obično se brzo odaziva na sva pitanja ili nedoumice kupaca. Kupci mogu da dobiju pomoć od Aliexpressa putem njegovog online obrasca za podršku, preko njihovog aplikativnog servisa za korisnički servis ili preko njihovog društvenog medija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *