Šta donosi povezano vozilo? Pronađite nove funkcije Android-a

Šta donosi povezano vozilo?

Povezano vozilo je tehnologija koja omogućava automobilu da se poveže sa internetom i da komunicira sa drugim automobilima, kao i sa servisima na mreži. To donosi mnogo koristi, kao što su povećana sigurnost i veća fleksibilnost u navigaciji.

Uz povezano vozilo, vlasnik automobila može da prati promene na saobraćaju, prati stanje automobila ili da dobije informacije o vremenu. Takođe, povezano vozilo omogućava automobilu da se poveže sa drugim uređajima, kao što su mobiteli, računari ili drugi automobili.

Pronađite nove funkcije Android-a

Android je operativni sistem za mobilne uređaje koji je razvijen od strane Google-a. On omogućava korisnicima da koriste aplikacije i usluge na svojim uređajima. Android se takođe može povezati sa povezanim vozilom, što donosi nove mogućnosti za korisnike.

Novi sistem Android Auto omogućava vlasnicima povezanih vozila da koriste usluge Google-a, kao što su Google Maps, Google Play Music i Google Voice Search, na svojim uređajima. Takođe, Android Auto omogućava korisnicima da pristupe svojim obaveštenjima, da čitaju vesti i da prate promene na saobraćaju.

Android Wear je još jedna nova tehnologija koja omogućava korisnicima da koriste svoje uređaje na rukavicama. Ova tehnologija omogućava korisnicima da prate promene na saobraćaju, da prate svoje obaveštenja i da čitaju vesti sa svojih uređaja. Takođe, Android Wear omogućava korisnicima da prate stanje svojih vozila, kao i da pristupe svojim povezanim uslugama.

Zaključak

Povezano vozilo predstavlja novu tehnologiju koja donosi mnoge koristi, kao što su povećana sigurnost i fleksibilnost u navigaciji. Pored toga, povezano vozilo omogućava korisnicima da koriste Android aplikacije i usluge, kao što su Android Auto i Android Wear. Ove nove tehnologije omogućavaju korisnicima da prate promene na saobraćaju, da prate stanje svojih vozila i da pristupe svojim povezanim uslugama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *