Aliexpress Srbija dostava

Aliexpress Srbija dostava – Koliko vremena treba da proizvod stigne u Srbiju?

Svi artikli na AliExpress Srbija imaju procenjeno vreme isporuke na stranici proizvoda, a obično je svuda od 5 do 50 dana. Da, gotovo 2 meseca je strašno dugo čekati nešto što ste kupili onlajn! Po mom iskustvu, oko dve nedelje je prosečno potrebno da većina predmeta stigne u Srbiju, ali svakako vam je potrebno strpljenje da kupite direktno iz Kine.

Imajte na umu da će ovo biti još sporije u određenim vremenima u godini, poput kineske Nove godine (oko početka februara) i Dana Samaca (11/11). Jednom sam napravio grešku u kupovini božićnih poklona tokom rasprodaje za Dan Samaca: nekoliko njih nije stiglo do sredine decembra.

Skoro sve pošiljke (čak i one sa besplatnom dostavom) će imati jedan broj za praćenje kada se pošalju, ali možda će biti potrebno nedelju dana za dostavu pre dodavanja broja za praćenje. Posle toga, trebalo bi da budete u mogućnosti da pratite paket dok pluta po raznim kineskim poštanskim centrima, a posle dugog čekanja stiže u carinarnicu vaše zemlje.

Ako nemate broj za praćenje nakon 10 dana, treba da kontaktirate prodavca. Nećete moći da otvorite zvanični spor o isporuci dok se ne prekorači maksimalno vreme isporuke.

Za šest godina i hiljade dolara potrošenih na AliExpress Srbiji, morao sam otvoriti samo dva slučaja za ne-isporuku. Paket se mogao pratiti do lokalnog carinskog centra, ali bio je tamo mesec dana. Prodavac je ponudio da ga pošalje ponovo, i ja sam primio oba paketa oko mesec dana kasnije. Drugi paket nije bio otpremljen i nije bilo broja za praćenje. AliExpress je izdao potpuni povraćaj.

Aliexpress na srpskom katalog pronađite ovde.

Šta je AliEkpress dostava?

Aliekpress dostava je metoda isporuke na jednom mestu koju zvanično pružaju Aliekpress i Cainiao Netvork. Kao usluga prekogranične logistike od kraja do kraja, ona sadrži uslugu preuzimanja na prvoj milji, uslugu konsolidacije, uslugu međunarodnog transporta, uslugu carinskog carinjenja, uslugu isporuke na poslednjem kilometru. Štaviše, on takođe uključuje globalnu uslugu praćenja, korisničku službu i uslugu rešavanja sporova u logistici, kao i uslugu zagarantovane nadoknade platformom.

Zašto AliEkpress dostava?

Nakon što naručite na AliEkpress-u, prodavac će poslati paket u naš centar za otpremu. Odavde možemo da budemo sigurni da će se sa vašim paketom postupati pažljivo i isporučeno na vreme, a mi ćemo dodati informacije o praćenju detaljima vaše porudžbine tako da možete da pratite svoj paket kad god i gde god želite.

Koliko vremena treba da stigne moj paket ako koristim AliEkpress dostavu?

Zavisi koju opciju izaberete.
Paketi koji se šalju sa AliEkpress Standardnom dostavom obično traju 15 do 45 radnih dana, dok Aliekpress Premium Shipping obezbeđuje procenjeno vreme isporuke od 7 do 15 radnih dana.

Kako da pratim porudžbinu poslatu putem Aliekpress isporuke?

Logističke informacije možete proveriti direktno u detaljima porudžbine. Informacije će biti ažurirane u roku od 5-7 dana nakon što je prodavac poslao paket.

  1. Idite na „Moje porudžbine“
  2. Kliknite na „Prikaži detalje“
  3. Detalji o praćenju su pod „Informacije o logistici“

Kako da naručim preko AliEkpress Shipping-a?

  1. Idite na stranicu sa detaljima o proizvodu
  2. U meniju „Shipping“ možete izabrati ili AliEkpress Standard Shipping ili AliEkpress Premium Shipping
  3. Izaberite boju ili veličinu (ako je primenljivo) i kliknite na „Kupi odmah“ ili „Dodaj u korpu“