da li su veličine obuče na Aliexpress-u standardne

da li su velicine obuce na Aliexpress-u standardne

Da li su veličine obuče na Aliexpress-u standardne?

Aliexpress je jedan od najpopularnijih online trgovina u svetu, koji nudi širok asortiman proizvoda po izuzetno povoljnim cenama. Međutim, veliko pitanje koje se postavlja je da li su veličine obuče koje se prodaju na Aliexpress-u standardne?

Kako se veličine obuče definišu?

Kada govorimo o veličini obuče, to se odnosi na meru obuće, koju kupci koriste da bi odabrali proizvod koji im odgovara. Obično, sistem merenja obuće počinje od cipela veličine 34, koja se povećava za jednu veličinu svaki put. Na primer, 35, 36, itd.

Da li veličine obuče na Aliexpress-u odgovaraju standardnim veličinama?

Uglavnom, veličine obuče na Aliexpress-u odgovaraju standardnim veličinama obuće. Međutim, postoje neki slučajevi u kojima veličine obuče na Aliexpress-u mogu biti nešto drugačije od standardnih veličina. To se obično dešava kada su obuća proizvedena u drugim zemljama u kojima se koriste drugačiji sistemi merenja.

Kako izabrati odgovarajuću veličinu obuće?

Kada izaberete par obuće na Aliexpress-u, važno je da izaberete odgovarajuću veličinu. Pre nego što izaberete veličinu, važno je da proverite da li je obuća proizvedena u zemlji u kojoj se koriste standardne veličine. U tom slučaju, možete izabrati veličinu koja odgovara vašim potrebama.

Kako izmeriti noge?

Da biste izabrali odgovarajuću veličinu obuće, preporučuje se da premerite svoje noge. Da biste to uradili, potrebno je da stavite stopalo na papir i obeležite dva najduža dela stopala. Zatim, izmerite razdaljinu između ta dva dela i to je vaša veličina. Na primer, ako je razdaljina 28 cm, vaša veličina je 38.

Zaključak

Iako veličine obuče na Aliexpress-u obično odgovaraju standardnim veličinama, postoje slučajevi u kojima one mogu biti nešto drugačije. Da biste bili sigurni da izaberete odgovarajuću veličinu, preporučuje se da premerite svoje noge pre nego što izaberete par obuće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *