Kako se na Aliexpress-u obezbede međunarodne transakcije?

Kako se na Aliexpress-u obezbede međunarodne transakcije?

Aliexpress je jedan od najpopularnijih internet trgovina u svetu. Ova trgovina nudi širok asortiman proizvoda i usluga, uključujući i međunarodne transakcije. Ali kako se na Aliexpress-u obezbede međunarodne transakcije?

Kako se na Aliexpress-u obezbede međunarodne transakcije?

Da bi se obezbedile međunarodne transakcije na Aliexpress-u, postoje neke stvari koje treba uzeti u obzir. Prvo, korisnici moraju da se registruju na sajtu. Takođe će biti potrebno da se unese podatke o kreditnoj kartici i da se postavi limit na njenu upotrebu.

Kada se obavi registracija, korisnici mogu da počnu da kupuju i prodaju proizvode. Međutim, za međunarodne transakcije, potrebno je da se odabere valuta u kojoj će se vršiti plaćanje. Aliexpress podržava većinu svetskih valuta, uključujući i američki dolar, evro, funt, kanadski dolar, japanski jen i mnoge druge.

Kada je izabrana valuta, korisnik može da počne da traži proizvode koje želi da kupi. Proizvodi na Aliexpress-u se nude po veoma povoljnim cenama, što je jedan od razloga zbog kojih je ova trgovina toliko popularna.

Kada je odabran proizvod, može se odabrati način plaćanja. Aliexpress podržava nekoliko načina plaćanja, uključujući i kreditne kartice, PayPal, Western Union, MoneyGram i druge.

Korisnici treba da obrate pažnju da proveri da li je proizvod koji su kupili potvrđen od strane prodavca. To se radi kako bi se obezbedilo da je proizvod isporučen bez problema.

Kada je plaćanje obavljeno, proizvod će biti isporučen korisniku. Proizvod može biti isporučen u njegovom domaćem mestu ili u bilo koju drugu zemlju. Aliexpress će korisnika obavestiti o tome kada će proizvod biti isporučen.

Zaključak

Aliexpress je jedna od najpopularnijih internet trgovina na svetu. Kako bi se obezbedile međunarodne transakcije, potrebno je da se korisnici registruju na sajtu, unesu podatke o kreditnoj kartici i odaberu valutu u kojoj će se vršiti plaćanje. Takođe, potrebno je da se proveri da li je proizvod potvrđen od strane prodavca. Kada je plaćanje obavljeno, proizvod će biti isporučen korisniku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *