Koje su platežne opcije Aliexpress-a

Šta je AliExpress i koje su platežne opcije?

AliExpress je tržište koje prodaje proizvode kupcima širom sveta. Prodavnice na njemu se nalaze u više od 200 zemalja. AliExpress kupcima nudi širok izbor proizvoda i njihove cene su obično mnogo niže u odnosu na druga tržišta.

Plaćanje na AliExpress-u

Kupci na AliExpress-u mogu da plate svoje narudžbine na različite načine. Najčešće platežne opcije su kreditne i debitne kartice, ali postoje i druge opcije.

Kreditne i debitne kartice

Kupci mogu da plate svoje narudžbine kreditnim ili debitnim karticama. AliExpress podržava najpopularnije kartice, uključujući Visa, MasterCard, American Express, Discover i JCB. Kupci su takođe u mogućnosti da plaćaju svoje narudžbine e-novčanikom ili mobilnim aplikacijama, uključujući Apple Pay, PayPal i Alipay.

Plaćanje preko banke

AliExpress takođe podržava plaćanje preko banke. Kupci mogu da plate svoje narudžbine preko banke preko bankovnog računa ili putem bankovnih transfera.

Dodatne platežne opcije

Kupci mogu da plate svoje narudžbine i preko društvenih mreža, kao što je Facebook. Takođe, postoje i neke druge platežne opcije, uključujući Western Union, WebMoney, Qiwi, Yandex.Money, Boleto i mnoge druge.

Zaključak

Kupci na AliExpress-u imaju širok izbor platežnih opcija, uključujući kreditne i debitne kartice, plaćanje preko banke, društvenih mreža i mnoge druge. Kupci treba da se upoznaju sa svim opcijama i da izaberu one koje najviše odgovaraju njihovim potrebama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *