kako Aliexpress izgleda prema zahtevima za povraćaj

kako Aliexpress izgleda prema zahtevima za povracaj

Kako Aliexpress izgleda prema zahtevima za povraćaj

Aliexpress je jedan od najpopularnijih online trgovina, koja pruža proizvode iz različitih kategorija. Kako bi zadovoljili zahteve za povraćaj, Aliexpress je razvio i implementirao sistem koji obezbeđuje efikasno i brzo rešavanje problema.

Predstavljanje Aliexpress povraćaja

Aliexpress povraćaj obuhvata mogućnosti povraćaja ili zamene proizvoda u slučaju da nije ispunjen zahtev kupca. Povraćaj se može zatražiti u roku od 15 dana od primitka proizvoda.

Kako zatražiti povraćaj?

Prvo, potrebno je da se registrujete na Aliexpress korisnički nalog. Nakon što je račun otvoren, kupac mora da otvori zahtev za povraćaj preko svoje korisničke stranice. U zahtevu treba da navede informacije o proizvodu, kao i da opiše problem.

Kako će se obraditi zahtev za povraćaj?

Nakon što se zahtev za povraćaj podneo, Aliexpress će kontaktirati prodavca i pozvati ga da obradi zahtev. Prodavac će biti obavešten o problemu, kako bi mogao da ispravi situaciju.

Šta se dešava nakon što je zahtev za povraćaj obrađen?

Kada se zahtev za povraćaj obradi, Aliexpress će obavestiti kupca o rezultatu. Ako je zahtev za povraćaj odbijen, Aliexpress će obavestiti kupca o razlozima za odbijanje. Ako je zahtev prihvaćen, Aliexpress će pošalje novi proizvod ili vratiti novac kupcu.

Zaključak

Aliexpress ima sistem koji omogućava brzo i efikasno rešavanje problema. Kupac može da zatraži povraćaj proizvoda u roku od 15 dana od primitka. Kada se zahtev za povraćaj podnese, Aliexpress će obavestiti kupca o rezultatu. Ako je zahtev za povraćaj odbijen, Aliexpress će obavestiti kupca o razlozima za odbijanje. Ako je zahtev prihvaćen, Aliexpress će pošalje novi proizvod ili vratiti novac kupcu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *