Koje vrste kreditnih kartica podržava Aliexpress

Šta su kreditne kartice?

Kreditne kartice su vrsta plaćanja koja je dostupna u mnogim zemljama. U suštini, kreditna kartica predstavlja elektronski oblik plaćanja, koji omogućava korisnicima da potroše novac koji nisu sada fizički posedovali. Kada se koristi, korisnik koristi kreditnu karticu za plaćanje svojih potrošačkih troškova, a kasnije će morati da plati kreditnu karticu.

Koje vrste kreditnih kartica podržava Aliexpress?

Aliexpress podržava većinu standardnih kreditnih kartica. To uključuje Visa, Mastercard, American Express, Discover i JCB. Osim toga, Aliexpress podržava i debitne kartice, kao i neke druge oblike plaćanja, kao što su PayPal, Apple Pay i Google Pay.

Kako da platim Aliexpress kreditnom karticom?

Kada ste se prijavili na Aliexpress, prvo ćete morati da odaberete oblik plaćanja. Zatim, kada je oblik plaćanja odabran, možete uneti informacije o vašoj kreditnoj kartici. Informacije će uključiti broj kartice, datum isteka i ime vlasnika kartice. Nakon što ste to uradili, moraćete da potvrdite plaćanje.

Da li Aliexpress podržava kreditne kartice sa odloženim plaćanjima?

Da, Aliexpress podržava kreditne kartice sa odloženim plaćanjima, ali samo za određene proizvode i usluge. U slučaju da odlučite da platite sa kreditnom karticom sa odloženim plaćanjem, potrebno je da unesete dodatne informacije, kao što je CVV broj i datum rođenja vlasnika kartice. Osim toga, možda ćete biti zahtevani da priložite dodatne dokumente za potvrdu vaše identiteta.

Zaključak

Aliexpress podržava većinu standardnih i debitnih kreditnih kartica, kao i neke druge oblike plaćanja. Osim toga, podržava i kreditne kartice sa odloženim plaćanjem, ali samo za određene proizvode i usluge. Kada se odlučite da platite sa kreditnom karticom sa odloženim plaćanjem, potrebno je da unesete dodatne informacije, kao što je CVV broj i datum rođenja vlasnika kartice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *